Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Ringtone Iphone


  • This topic is locked This topic is locked
16 replies to this topic

#1 OFFLINE   alexxxbbc

alexxxbbc

    Membru

  • Membru
  • 158 posts
    • Time Online: 4h 56m 23s
  • iGadget:iPhone 5, iPad Mini Retina
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:<(-_-)>
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 November 2011 - 08:09 PM


Va salut.
Am nevoie de ajutor,vreau sa imi schimb ringtone-ul de la iphone,dar nu gasesc sectiunea "ringtones" in itunes, tin sa precizez ca am facut deja melodia care vreau sa o pun in m4r.
Unde as putea sa o mai pun altundeva ?
Tin sa mentionez ca nu am jb.
  • 0

#2 OFFLINE   dew

dew

    Incepator

  • Membru
  • 23 posts
    • Time Online: 4h 56m 23s
  • iGadget:iPhone 4
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 November 2011 - 09:14 PM

O tragi in library>music ( nu o sa-ti apara ca ai tras-o acolo) dar apoi faci un sync si gata o ai in tel.
  • 0

#3 OFFLINE   alexxxbbc

alexxxbbc

    Membru

  • Membru
  • 158 posts
    • Time Online: 2h 53m 25s
  • iGadget:iPhone 5, iPad Mini Retina
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:<(-_-)>
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 November 2011 - 09:28 PM

Nici o sansa,am incercat de 10 ori chestia asta si degeaba.
  • 0

#4 OFFLINE   chance

chance

    Membru

  • Membru
  • 140 posts
    • Time Online: 4h 56m 23s
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Hunedoara
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 November 2011 - 10:30 PM

Daca te uiti mai bine in iTunes gasesti si ringtones.Trebuie sa bifezi sa iti sincronizeze ringtone
  • 0

#5 OFFLINE   shecky

shecky

    VIP

  • VIP
  • 247 posts
    • Time Online: 2h 7m 1s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:3.0.04
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 November 2011 - 11:06 PM

S-a mai discutat!
Ia un ringtone de pe net si trage-l in itunes undeva in stinga. O sa aiara si sectiunea ringtone.
  • 0

iPhone 4s
firmware 5.0.1


#6 OFFLINE   Logofatu25

Logofatu25

    Incepator

  • Membru
  • 61 posts
    • Time Online: 9h 15m 57s
  • iGadget:iPhone 4S
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 November 2011 - 11:32 PM

poate sa nu mearga pe ios 5.0.1
  • 0
Decat cocosat de munca mai bine burtos de bere:D
iphone 3gs
iphone 4
iphone 4s

#7 OFFLINE   chance

chance

    Membru

  • Membru
  • 140 posts
    • :
  • iGadget:Numai in vizita, caut informatii
  • Versiune iOS:6.0.1
  • Versiune BB:Nu stiu
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Hunedoara
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 November 2011 - 11:48 PM

Cum sa nu mearga cu ios 5.0.1.Adauga ringtone-ul in iTunes si o sa iti apara trebuie doar putina atentie
  • 0

#8 OFFLINE   carcaliu

carcaliu

    Membru

  • Membru
  • 450 posts
    • Time Online: 2h 7m 1s
  • iGadget:iPhone EDGE, iPhone 4S
  • Versiune iOS:5.1.1
  • Versiune BB:2.0.12
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Braila
Reputation: 1
Neutral

Posted 30 November 2011 - 12:19 AM

alex.....cand intri..ma cautzi pe mess si iti ecplic...ca si eu am incercat ...si mi`am dat seama repede.. :)
  • 0

#9 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 3,574 posts
    • Time Online: 22h 23m 38s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 5s, iPad2, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano
  • Versiune iOS:6.0, 6.1.3, 7.0.4
  • Versiune BB:1.03.01, 3.04.25, 4.12.09, 5.00.01, 5.16.08
  • Mac:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Rromania
Reputation: 213
Excellent

Posted 30 November 2011 - 07:33 AM

Pai zi-ne si noua aici, sa nu murim asa, nestiutori...
  • 0

#10 OFFLINE   alexxxbbc

alexxxbbc

    Membru

  • Membru
  • 158 posts
    • Time Online: 37d 2h 11m 32s
  • iGadget:iPhone 5, iPad Mini Retina
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:<(-_-)>

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 30 November 2011 - 10:20 AM

Am gasit.
Faceti asa : deschideti itunes, edit-preferences si de acolo bifati "ringtones"
Dupa o sa apara in itunes.
Problema e urmatoarea, acum nu mi le gaseste in iphone :)).
Sunt m4r de 29 de secunde.


Rezolvat.
Mersi carcaliu
  • 0

#11 OFFLINE   carcaliu

carcaliu

    Membru

  • Membru
  • 450 posts
    • Time Online: 4h 56m 23s
  • iGadget:iPhone EDGE, iPhone 4S
  • Versiune iOS:5.1.1
  • Versiune BB:2.0.12
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Braila
Reputation: 1
Neutral

Posted 30 November 2011 - 10:37 AM

ma gas pe mes alex..si iti zic :)..ti`am zis :P
  • 0

#12 OFFLINE   Clau SEWL

Clau SEWL

    Utilizator avansat

  • VIP
  • 1,380 posts
    • Time Online: 22h 23m 38s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 5, iPad2
  • Versiune iOS:7.1.1
  • Versiune BB:Nu am
  • Mac:MacBook Pro
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Brasov
Reputation: 45
Excellent

Posted 30 November 2011 - 10:57 AM

Cel mai simplu e cu iFunBox. :)
  • 0

#13 OFFLINE   alexxxbbc

alexxxbbc

    Membru

  • Membru
  • 158 posts
    • Time Online: 7d 7h 50m 43s
  • iGadget:iPhone 5, iPad Mini Retina
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:<(-_-)>

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 30 November 2011 - 11:01 AM

Pai da,am si ifunbox dar vad ca daca nu ai jb nu ai ringtones acolo. :(
La iphone 4 asa imi bagam si aplicatiile si ringtone-urile ca aveam jb
  • 0

#14 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 3,574 posts
    • Time Online: 4h 56m 23s
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 5s, iPad2, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano
  • Versiune iOS:6.0, 6.1.3, 7.0.4
  • Versiune BB:1.03.01, 3.04.25, 4.12.09, 5.00.01, 5.16.08
  • Mac:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Rromania
Reputation: 213
Excellent

Posted 30 November 2011 - 11:09 AM

Si fara jailbreak merge, este aceeasi procedura. ringtonurile le gasesti acolo unde alegi cum vrei sa sune.
  • 0

#15 OFFLINE   alexxxbbc

alexxxbbc

    Membru

  • Membru
  • 158 posts
    • Time Online: 37d 2h 11m 32s
  • iGadget:iPhone 5, iPad Mini Retina
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:5.02.00
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Interests:<(-_-)>

Donator

Reputation: 0
Neutral

Posted 30 November 2011 - 11:12 AM

Merge cu itunes,dar cu ifunbox nu merge daca nu ai jb,la asta ma refeream. :P
  • 0

#16 OFFLINE   adi03

adi03

    Incepator

  • Membru
  • 7 posts
    • Time Online: 4h 56m 23s
  • iGadget:iPhone 3G
Reputation: 0
Neutral

Posted 01 December 2011 - 10:01 PM

Salut.
Si eu am iFunBox instalat dar nu merge sa copiez nimic in iPhone.Cand ii dau sa copieze ceva pe iPhone prin iFunBox imi arata preparing si ramane asa fara sa copieze vreun mb.Ce pot sa fac ca sa copiez aplicatiile pe iPhone?
  • 0

#17 OFFLINE   Shteff

Shteff

    Young Padawan

  • Admin
  • 3,574 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 5s, iPad2, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano
  • Versiune iOS:6.0, 6.1.3, 7.0.4
  • Versiune BB:1.03.01, 3.04.25, 4.12.09, 5.00.01, 5.16.08
  • Mac:MacBook, MacBook Air
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:sat Bucuresti Comuna Rromania
Reputation: 213
Excellent

Posted 02 December 2011 - 07:51 AM

Foloseste iTunes, iti va merge sigur. :)
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: