Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Cum faci ringtone din iTunes


  • Please log in to reply
83 replies to this topic

#1 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 12,714 posts
    • Time Online: 39d 5h 40m 44s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • MacBook:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 412
Excellent

Posted 05 November 2009 - 08:05 PM


Tutorial cum faceti ringtone din ORICE MP3 din colectia de iTunes, metoda "aproape" legala smile.gif

1: Selectezi melodia dorita
2: Click dreapta, si selectezi "Get info"
3: Te duci la "Options"
4: Acolo ai "Start Time" si "End Time"
5: Defineste care 30 de secunde vrei sa le ai ca ringtone (MAXIM 30 de secunde), si dai OK

Ringtone_1.jpg

6: Click dreapta si "Create AAC" version

Ringtone_2.jpg

7: Vei vedea ca apare o melodie de 30 de secunde imediat sub cea originala.

Ringtone_3.jpg

8: Iei melodia si pur si simplu o tragi pe desktop
9: Vei vedea ca are extensia "m4a"

Ringtone_4.jpg

10: Te pui si modifici extensia din "m4a" in "m4r"

Ringtone_5.jpg

11: Tragi inapoi melodia in iTunes, dar in sectiunea de "Ringtones", si gata.
12: Dai sincronizare, si vei vedea ca apare la ringtone-uri

Succes !
  • 1

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#2 OFFLINE   royme

royme

    Always awesome!

  • Membru
  • 567 posts
    • Time Online: 39d 5h 40m 44s
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • MacBook:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Drobeta Turnu Severin
Reputation: 11
Good

Posted 05 November 2009 - 09:27 PM

eu cand salvez fisierul pe desktop nu apare extensia si nush cum sa o modific spunetimi va rog



LE: numai trebuie am gasit!!
  • 0

iPhone 4S Black 16GB


#3 OFFLINE   dat.draque

dat.draque

    Membru

  • Membru
  • 268 posts
    • Time Online: 5d 6h 33m 12s
  • iGadget:iPhone 4
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Slatina
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 November 2009 - 10:29 PM

Am reusit a fost simplu. Multumesc Marius.

Iti zic eu cum sa vezi extensia. Intra in MY Computer -> Tools -> Folder Options -> View -> Si de acolo "debifezi" Hide extensions for known file types si Apply si OK si acum vezi extensia tongue.gif
  • 0

#4 OFFLINE   royme

royme

    Always awesome!

  • Membru
  • 567 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S
  • Versiune iOS:7.0.4
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • MacBook:MacBook
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Drobeta Turnu Severin
Reputation: 11
Good

Posted 06 November 2009 - 01:54 PM

multumesc dar mi-am dat seama singur!!
  • 0

iPhone 4S Black 16GB


#5 OFFLINE   bogdans22

bogdans22

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 946 posts
    • Time Online: 5d 6h 33m 12s
  • Gender:Male
  • Location:Craiova
Reputation: 5
Neutral

Posted 07 November 2009 - 05:27 PM

marius, tu spui ca trebuie facut de 30 de secunde acel ringtone pentru ca altfel nu merge... in mare parte, de acord cu tine!
dar cum poti sa explici ca eu am facut cu alte programe (chiar nu mai stiu care, cred ca xiliosoft) si de 50 secunde, poate chiar mai mare si mi-a mers; faza e ca n-a mers de prima data de cand l-am pus acolo, m-am trezit peste cateva zile ca il aveam in rubrica 'ringtone', acolo cand poti da sync... e tare ciudat; daca poti explica, te rog s-o faci!
  • 0
„Calea regală spre inima unui om este să-i vorbeşti despre lucrurile pe care le preţuieşte cel mai mult.'' Dale Carnegie

#6 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 12,714 posts
    • Time Online: 2d 12h 45m 36s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • MacBook:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 412
Excellent

Posted 07 November 2009 - 08:06 PM

Nu pot.
Eu asa stiu ca regula este 30 de secunde.
Daca tu ai reusit cu 50, bravo. :)
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#7 OFFLINE   bogdans22

bogdans22

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 946 posts
    • Time Online: 39d 5h 40m 44s
  • Gender:Male
  • Location:Craiova
Reputation: 5
Neutral

Posted 07 November 2009 - 09:48 PM

dar nu stiu de ce... :-?? adica, care este problema cu 30 secunde, de ce nu merge, si mai mult de atat, DE CE merge?! :-/ eu am cautat pe net si n-am gasit nimic in legatura cu asta... :-?
  • 0
„Calea regală spre inima unui om este să-i vorbeşti despre lucrurile pe care le preţuieşte cel mai mult.'' Dale Carnegie

#8 OFFLINE   Tom

Tom

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 1,461 posts
    • Time Online: 2d 12h 45m 36s
  • Gender:Male
Reputation: 1
Neutral

Posted 07 November 2009 - 10:36 PM

atat e limita maxima, nu cred ca suna mai mult de atat. tu pune si vezi ce se intampla
  • 0
iPhone 3GS Black 32Gb

#9 OFFLINE   Andrei1809

Andrei1809

    Membru

  • Membru
  • 150 posts
    • Time Online: 46s
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 17 December 2009 - 10:07 AM

Am facut cum ai zis tu. s-a copiat in telefon melodia, la ringtones. dar o vad doar in itunes. pe iphone nu apare. cu ce am gresit? ai idee? style_emoticons/#EMO_DIR#/notworthy.gif
  • 0
iPhone 3G 8Gb iOS 4.0.

Traim in Romania....si cam atat....

#10 OFFLINE   bogdans22

bogdans22

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 946 posts
    • :
  • Gender:Male
  • Location:Craiova
Reputation: 5
Neutral

Posted 17 December 2009 - 03:25 PM

pai da click pe numele iphoneului tau si te duci la pagina cu ringones iar acolo dai sync! ar trebui sa mearga:D
  • 0
„Calea regală spre inima unui om este să-i vorbeşti despre lucrurile pe care le preţuieşte cel mai mult.'' Dale Carnegie

#11 OFFLINE   crashmx

crashmx

    Incepator

  • Membru
  • 39 posts
    • Time Online: 2d 12h 45m 36s
Reputation: 0
Neutral

Posted 20 January 2010 - 08:36 PM

sa impartasesc si eu experienta cu aceasta problema:

am folosit metoda de mai sus si functioneaza 100% pt un 3gs 3.1.2 cu jailbrake
problema mare e ca nu am reusit sa-l pacalesc sa imi puna mai mult de 1 ringtone. .m4r-urile de pe desktop le trag in itunes in sectiunea "iphone"/ringtone si la vad pe toate insa in iphone nu vad decat 1 singur custom ringtone.
am gasit insa mai multe rezolvari la problema:

1. se poate folosi sincronizarea cu itunes pe automat nu pe "manualy manage music and videos"
2. se poate folosi o aplicatie gen ringtone maker direct pe iphone
3. ceea ce am facut eu : se copiaza .m4r-urile de pe desktop in "\private\var\stash\Ringtones.MOpKgp\" . "Ringtones.MOpKgp" poate avea si alta denumire : "Ringtones.XXXXXX". evident pt aceasta operatiune e nevoie de jailbrake si o aplicatie de transfer: ssh sau ceva gen iphone browser. eu am folosit total commander cu pluginul T-poT.

as dori sa stiu insa daca cineva a reusit sa puna mai multe ringtonuri cu metoda de mai sus folosind optiunea Manualy manage music and videos pt ca nu as vrea sa las itunes-ul sa-mi sincronizeze automat telefonul. eu nu am reusit sa vad in telefon mai multe ringtonuri desi in itunes se vad toate si de asemeni si in "\private\var\mobile\Media\iTunes_Control\Ringtones\". deci se copiaza fizic in iphone dar nu se vad. mentionez ca am incercat toate combinatiile posibile si imposibile de transfer. evident ringtonurile nu au fost mai mari de 30 sec fiecare.
  • 0

#12 OFFLINE   Lau

Lau

    Incepator

  • Membru
  • 14 posts
    • :
  • Location:Timisoara
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 June 2010 - 05:32 PM

La mine nu apare optiunea "Create AAC".
  • 0

#13 OFFLINE   triton

triton

    Incepator

  • Membru
  • 40 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 3GS
  • Versiune iOS:5.1.1
  • Versiune BB:5.16.05
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 June 2010 - 05:46 PM

Intra aici mai departe te descurci style_emoticons/#EMO_DIR#/biggrin.gif
  • 0

#14 OFFLINE   Marius

Marius

    iGeniu

  • Admin
  • 12,714 posts
    • Time Online: 4h 33m 13s
  • iGadget:iPhone 4S, iPhone 5
  • Versiune iOS:1.x
  • Versiune BB:2.0.12, Alt BB nespecificat
  • MacBook:MacBook Pro
  • Operator:
  • Jailbreak:Da
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
Reputation: 412
Excellent

Posted 10 June 2010 - 10:17 PM

QUOTE (Lau @ Jun 10 2010, 06:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
La mine nu apare optiunea "Create AAC".


Mda, vad si eu.
Cred ca Apple si-a dat seama de "smecherie" si au scos optiunea. sad.gif
  • 0

Ma puteti urmari si pe: Twitter, Facebook sau Google + Vrei oportunitatea de a gastiga produse Apple aproape gratuit, FreebieJeebies iti ofera o astfel de oportunitate. Daca vrei sa afli mai multe despre sistem, cum functioneaza si ce trebuie sa faci pentru a participa, intra aici unde am postat exact pasii ce trebuie urmati.

Succes.


#15 OFFLINE   edualex

edualex

    Incepator

  • Membru
  • 24 posts
    • Time Online: 39d 5h 40m 44s
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 June 2010 - 11:51 PM

Eu am reusit asa : Am intrat sus la ADVANCED si acolo ai optiunea Create AAC Version. Succes.........

  • 0
Iphone 4 32GB Black Beauty

#16 OFFLINE   Laur3ntiu

Laur3ntiu

    Membru

  • Membru
  • 289 posts
    • Time Online: 3h 3m 28s
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 June 2010 - 12:17 PM

Si nici sa le faci pe audiko.net si sa le pui in itunes in ringtones si sa le dai sync nu mai merge ?
  • 0

#17 OFFLINE   catalinj

catalinj

    Membru

  • Membru
  • 192 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPad2
  • Gender:Male
  • Location:Bacau
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 June 2010 - 11:10 PM

salutare!dupa o buna perioada de timp in care am folosit w.m. m-am hotarat sa-mi iau si-un iphone.am reusit sa instalez ringtonuri,darnu stiu cum sa instalez tonuri pt sms,as vrea un ton simplu,un simplu beep.ce-ar trebui sa fac?
  • 0

#18 OFFLINE   Tudor

Tudor

    Membru

  • Membru
  • 353 posts
    • Time Online: 4h 25m 6s
  • iGadget:iPhone 4, iPad2
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
Reputation: 0
Neutral

Posted 02 July 2010 - 11:05 AM

Eu nu gasesc in iTunes sectiunea ringtone..... Ma poate ajuta cineva?
LE: Am gasit in itunes, dau sync si nu apare la ringtone
  • 0
iPhone 4
iPad 2

#19 OFFLINE   catalinj

catalinj

    Membru

  • Membru
  • 192 posts
    • :
  • iGadget:iPhone 4S, iPad2
  • Gender:Male
  • Location:Bacau
Reputation: 0
Neutral

Posted 02 July 2010 - 02:11 PM

cam asa se schimba si tonurile pt sms.
1.Deschide iTunes si mergi la tab-ul “Music” din stanga.

2.Click dreapta pe melodia dorita si dai “Get Info”.



3.Mergi la “Options” si seteaza de unde vrei sa inceapa melodie si unde sa se termine.



4.Mergeti sus in bara la “Edit” dupa care la “Preferences”.



5.Mergi la “General-Import Settings” si la “Import Using” selecteaza “AIFF Encoder”.



6.Acum, click advanced si dai “Create AIFF Version”.



7.Click dreapta pe noua melodie si dai “Show in Windows Explorer”.



8.Schimba numele melodiei in “sms-received1.caf”.



9.Conecteaza-te prin SSH si mergi in /System/Library/Audio/UISounds/ si redenumeste fisierul “sms-received1.caf” de acolo in “sms-received1.old” dupa care pune acolo noua melodie.
eu aproape am rezolvat treaba,dar nu stiu sa ma conectez prin ssh.am inteles ca trebuie conexiune wi-fi si eu nu am.cum as putea altfel,sa vad iphone-ul pe laptop asa cum il vad in ifile pe iphone?
  • 0

#20 OFFLINE   Laur3ntiu

Laur3ntiu

    Membru

  • Membru
  • 289 posts
    • Time Online: 4h 25m 6s
Reputation: 0
Neutral

Posted 02 July 2010 - 04:58 PM

QUOTE (catalinj @ Jul 2 2010, 03:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
eu aproape am rezolvat treaba,dar nu stiu sa ma conectez prin ssh.am inteles ca trebuie conexiune wi-fi si eu nu am.cum as putea altfel,sa vad iphone-ul pe laptop asa cum il vad in ifile pe iphone?


Downloadezi OpenSSH don cydia, si iFunBox in pc, conectezi telefonul la usb, deschizi iFunBox si aia e smile.gif

  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: