Jump to content

  • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
  • Create Account
  • iPhoneforum pe FaceBook
  • twitter
  • Canal youtube
  • iPhoneforum pe googleplus

Photo
- - - - -

Nu pot activa gevey sim


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 OFFLINE   alesutz

alesutz

    Incepator

  • Membru
  • 33 posts
    • Time Online: 4h 14m 7s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 November 2011 - 11:02 PM


Buna! Am ios 5 baseband 4.10.01 a trebuit sa dau un reebot la iphone ca urmare a instalarii winterboard-ului, iar acum nu mai pot sa activez gevey, nu reusesc deloc sa l fac sa mi dea acele mesaje (erori). De ce oare? Daca as pune softul din nou ar merge sau nu are legatura cu partea de soft?
Pe youtube sunt mai multe variante de activare unii zic ca trebuie sa dau accept apoi dupa ce imi apare no service formez 112 dupa care las pe airplane pana primesc mesajul, altii zic ca trebuie sa las pe airplane doar 5 s apoi se dau pe normal. Cum tb sa fac mai exact? Rog sa-mi lase cineva pasii concreti care trebuie urmati. Dupa ce imi apare "no service" formez imediat 112 sau astept cateva secunde (cate secunde?)?
  • 0

#2 OFFLINE   archangel82

archangel82

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 582 posts
    • Time Online: 4h 14m 7s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 5
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:3.04.25
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita
Reputation: 19
Good

Posted 05 November 2011 - 12:22 AM

incearca sa scoti cartela si sa o reintroduci cu telefonul pornit..dupa cateva incercari sigur iti apare meniul.
altfel..nu vei vedea liniuta de semnal asa ca dupa vreo 20 sec poti forma la 112...inchizi....pui pe airplane mode si astepti pana da eroare..pui iar pe modul normal..iti da iar 2 erori imediat si apoi intra semnalul.

altfel..nu mai stiu unde am citit dar candva recent....mobilesubsrate bulea geveyu in sensu ca nu mai puteai sa il activezi. acum nu stiu dc s-a scos sau nu un fix la substrate caci eu nu mai folosesc.
oricum..urmeaza prima parte la ceea ce ti'am scris si ar trebui sa mearga.
  • 0

#3 OFFLINE   Ravester

Ravester

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 590 posts
    • Time Online: 6d 13h 7m 55s
  • iGadget:iPhone 5s, iPod Classic
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:1.03.02, 3.04.25
  • Mac:MacBook Pro
  • Apple TV:Apple TV 3G
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
Reputation: 15
Good

Posted 05 November 2011 - 12:52 AM

Dap, daca esti pe iOS5 si ti-ai facut update la mobile substrate nu mai merge gevey-ul.
  • 0

iPhone by Apple!
Slide_To_Unlock_by_floofyproductions.gif


#4 OFFLINE   alesutz

alesutz

    Incepator

  • Membru
  • 33 posts
    • Time Online: 2d 26m 56s
  • iGadget:iPhone 4
  • Gender:Male
Reputation: 0
Neutral

Posted 05 November 2011 - 07:18 AM

Am reusit aseara sa activez gevey. A mers din prima dupa ce am dezinstalat winterboard-ul. Va multumesc pentru raspunsuri. Puteti inchide acest topic. O zi buna
  • 0

#5 OFFLINE   Costin G

Costin G

    Membru

  • Membru
  • 499 posts
    • Time Online: 4h 14m 7s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1.2
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:București
Reputation: 24
Excellent

Posted 05 November 2011 - 10:12 AM

Dap, daca esti pe iOS5 si ti-ai facut update la mobile substrate nu mai merge gevey-ul.


Pai si la mine de ce merge?:) trebuie sa urmezi eventual de doua, trei ori pasii de mai sus.
  • 0

#6 OFFLINE   archangel82

archangel82

    Utilizator avansat

  • Membru
  • 582 posts
    • Time Online: 31d 6h 32m 59s
  • iGadget:iPhone 4, iPhone 5
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:3.04.25
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita
Reputation: 19
Good

Posted 05 November 2011 - 02:51 PM

posibil au facut un nou update de acum 2-3 saptamani care repara problema cu "blocarea" geveyului.
  • 0

#7 OFFLINE   Costin G

Costin G

    Membru

  • Membru
  • 499 posts
    • Time Online: 6d 13h 7m 55s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1.2
  • Versiune BB:Alt BB nespecificat
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:București
Reputation: 24
Excellent

Posted 05 November 2011 - 06:12 PM

N-au făcut nimic:) Se putea de la început, dar cineva s-a aruncat prea devreme să tragă concluziile.
  • 0

#8 OFFLINE   mau

mau

    Umblător

  • Moderator
  • 6,326 posts
    • Time Online: 31d 6h 32m 59s
  • iGadget:iPhone 5s
  • Versiune iOS:7.1
  • Versiune BB:2.8.01
  • Operator:
  • Jailbreak:Nu
  • Gender:Male
  • Location:Bucureşti
Reputation: 421
Excellent

Posted 13 April 2012 - 06:29 PM

E nevoie de activare 1st. Nu toate gevey-urile si activeaza, decat AIO stiam ca are si functie de activare.

Concluzia: Ai nevoie de SIM-ul operatorului pe care e blocat, sau mergi la un service gsm, exista un sim denumit ONE SIM, programabil pt activari.


Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Produse evoMAG.ro




Parteneri iPhoneforum: