• Announcements

  • Shteff

   Modificari modalitate Log In   07/11/2017

   In urma unor modificari substantiale efectuate la platforma pe care ruleaza iPhoneforum.ro, s-au produs cateva modificari la modalitatea de logare. Daca pana acum se folosea numele de user, de acum, logarea se va face cu numele afisat pe forum sau adresa de email cu care te-ai inregistrat pe forum. Restul ramane la fel, parola este aceeasi. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient dar speram ca beneficiile aduse de noua platforma vor contrabalansa acest mic inconvenient. Iti multumim ca faci parte din comunitatea iPhoneforum in continuare si te asteptam pe forum sa ne zici cum iti place noua interfata.   Multumiri din partea echipei iPhoneforum.ro Marius, Admin iPhoneforum.ro

Marius

Admin
 • Content count

  13,385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

Marius last won the day on August 27 2015

Marius had the most liked content!

Community Reputation

462 Excellent

About Marius

 • Rank
  iGeniu
 • Birthday 05/26/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.iphoneforum.ro
 • Yahoo
  iphoneforum

Profile Information

 • iGadget
  iPhone 6 Plus
  iPhone 6s Plus
 • Versiune iOS
  10.3.1
 • Mac
  MacBook Pro
 • Operator
  DigiMobil
 • Jailbreak
  Nu
 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

7,070 profile views
 1. Buna RaduD, Iti multumim pentru donatia de 3.00 EUR. Donatia ta va ajuta la intretinerea si imbunatatirea forumului.Marius.
 2. Buna PatrickIuga, Iti multumim pentru donatia de 3.00 USD. Donatia ta va ajuta la intretinerea si imbunatatirea forumului.Marius.
 3. Buna arsradu, Iti multumim pentru donatia de 5.00 USD. Donatia ta va ajuta la intretinerea si imbunatatirea forumului.Marius.
 4. Retzius moderare la postare 10 zile din 25 Ianuarie. Motiv, acuzari nefondate.
 5. Long time no update Deci, ce am mai modificat in ultima vreme. (p.s. multumiti la Radu Robert si Shteff pentru ultimele modificari) 1: Am adaugat un hook care trimite automat la utilizatorii noi notificare cu regulamente etc. 2: Am modificat textul de la operator, acum avem poze cu logo-ul de operator 3: Am largit un pic forumul sa incapa pozele de la top una langa altele 4: Am aliniat in sfarsit acele poze ca ma dureau ochii cand ma uitam la ele 5: Am adaugat spatiu intre reclame si forum .... sa fie mai frumos aranjat 6: I-am tras o dunga in partea de jos forumului... de desing 7: Am modificat donatiile (pe care vad ca nimeni nu s-a incumetat sa le testeze), acum avem sistem nou, mult mai transparent 8: Am facut tab-urile de la forum verzi galbene in loc de alb 9: Am adaugat butoane sociale la inceptul fiecarei pagini de unde ne puteti urmari 10: Am adaugat un tab FaceBook care din pacate inca nu este functional, dar mai lucrez la el 11: Am adaugat sistem automat de notificare in caz de ban. Cand ia cineva ban, se va posta automat motivul etc in probleme administrative Cam atat (cred ca mai sunt si alte modificari, dar am uitat de ele)
 6. Idee buna, dar imposibil de implementat. Daca te uiti la sectiunile de pe forum vei observa sa si in poze relativ mari abea iti dai seama care e care. Daca le fac si mai mici, nu o sa le distingi intre ele, nici 3Gs de 5
 7. Am reusit azi dimineata sa bag si sistemul de donatii si spatiul intre reclame si forum. Desi este cam mare, este. Sper sa-l pot face exact, dar deocamdata asa ramane. Alte sugestii ?
 8. Am introdus butoanele sociale, dar linia intre reclame si primul topic mai trebuie sa astepte un pic. Am incercat dar nu-mi iese si omul meu de baza nu este inca treaz. Cat despre donatii, poti sa-mi dau codul pe PM, dar vedem noi ce si cum. Din pacate acel buton deocamdata este acolo de forma, nu il foloseste nimeni (facand exceptie evident de Cristian Pahopol,Teusdea Dan Florin, Varga Zoltan si mai unul doi carora le multumim inca o data si pe aceasta cale). Daca nu se regaseste cineva pe lista, am cautat numai pe ultimele 3 luni, stiu ca au mai fost si altii mai demult.
 9. Ce om, abea m-am trezit si deja ma pune la munca Ok, hai ca o sa le implementez dupa ce testez. P.S. Forumul ruleaza la 3.4.1 si nu 3.4.3 pentru ca nu imi plac modificarile aduse la editor in 3.4.2 si 3.4.3 Probabil o sa trecem pe 3.4.>1 la un moment dat, dar deocamdata mai trag de el cat se poate.
 10. P.S. Daca vreti sa stiti cum a ajuns Shteff admin, luati legatura cu el direct la numarul de telefon: 07898989989
 11. Al tau mi se pare prea sters si monoton. Mai joaca-te un pic prin Photoshop, vezi ce iese. Gri e ok, dar fa un gri metalizat ca si Apple Si scrisul cu CAPS este parca am zbiera la utilizatori. Parerea mea.
 12. Daca nu iti place, astept sugestii, preferabil sub forma unui jpg facut de tine de marimea 221x150.
 13. Draga Mitza, am schimbat imaginea din Header, sper sa-ti placa. Am mai "customizat-o" un pic
 14. Bine Mitza, fie Imi cer scuze ca nu am vazur mai devreme initiativa ta, dar mai bine tarziu decat de loc Voi modifica acea poza de fundal cu cea propusa de tine.
 15. Avand in vedere durata acestui poll, eu zic ca rezultatele vorbesc de la sine. Vad eu cum facem mai departe si multumesc tuturor care au votat.