Jump to content

Marius

Admin
 • Content Count

  13,386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

Marius last won the day on August 27 2015

Marius had the most liked content!

Community Reputation

463 Excellent

1 Follower

About Marius

 • Rank
  iGeniu
 • Birthday 05/26/1983
 • Age 39

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.iphoneforum.ro
 • Yahoo
  iphoneforum
 • Age 39

Profile Information

 • iGadget
  9,11
 • Versiune iOS
  13.1
 • Operator
  DigiMobil
 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara
 • Age 39

Recent Profile Visitors

11,562 profile views
 1. Buna RaduD, Iti multumim pentru donatia de 3.00 EUR. Donatia ta va ajuta la intretinerea si imbunatatirea forumului.Marius.
 2. Buna PatrickIuga, Iti multumim pentru donatia de 3.00 USD. Donatia ta va ajuta la intretinerea si imbunatatirea forumului.Marius.
 3. Buna arsradu, Iti multumim pentru donatia de 5.00 USD. Donatia ta va ajuta la intretinerea si imbunatatirea forumului.Marius.
 4. Marius

  Sanctiuni

  Retzius moderare la postare 10 zile din 25 Ianuarie. Motiv, acuzari nefondate.
 5. Marius

  Îmbunătățiri/aprecieri forum

  Long time no update Deci, ce am mai modificat in ultima vreme. (p.s. multumiti la Radu Robert si Shteff pentru ultimele modificari) 1: Am adaugat un hook care trimite automat la utilizatorii noi notificare cu regulamente etc. 2: Am modificat textul de la operator, acum avem poze cu logo-ul de operator 3: Am largit un pic forumul sa incapa pozele de la top una langa altele 4: Am aliniat in sfarsit acele poze ca ma dureau ochii cand ma uitam la ele 5: Am adaugat spatiu intre reclame si forum .... sa fie mai frumos aranjat 6: I-am tras o dunga in partea de jos forumului... de desing 7: Am modificat donatiile (pe care vad ca nimeni nu s-a incumetat sa le testeze), acum avem sistem nou, mult mai transparent 8: Am facut tab-urile de la forum verzi galbene in loc de alb 9: Am adaugat butoane sociale la inceptul fiecarei pagini de unde ne puteti urmari 10: Am adaugat un tab FaceBook care din pacate inca nu este functional, dar mai lucrez la el 11: Am adaugat sistem automat de notificare in caz de ban. Cand ia cineva ban, se va posta automat motivul etc in probleme administrative Cam atat (cred ca mai sunt si alte modificari, dar am uitat de ele)
 6. Marius

  Propunere

  Idee buna, dar imposibil de implementat. Daca te uiti la sectiunile de pe forum vei observa sa si in poze relativ mari abea iti dai seama care e care. Daca le fac si mai mici, nu o sa le distingi intre ele, nici 3Gs de 5
 7. Marius

  Propunere

  Am reusit azi dimineata sa bag si sistemul de donatii si spatiul intre reclame si forum. Desi este cam mare, este. Sper sa-l pot face exact, dar deocamdata asa ramane. Alte sugestii ?
 8. Marius

  Propunere

  Am introdus butoanele sociale, dar linia intre reclame si primul topic mai trebuie sa astepte un pic. Am incercat dar nu-mi iese si omul meu de baza nu este inca treaz. Cat despre donatii, poti sa-mi dau codul pe PM, dar vedem noi ce si cum. Din pacate acel buton deocamdata este acolo de forma, nu il foloseste nimeni (facand exceptie evident de Cristian Pahopol,Teusdea Dan Florin, Varga Zoltan si mai unul doi carora le multumim inca o data si pe aceasta cale). Daca nu se regaseste cineva pe lista, am cautat numai pe ultimele 3 luni, stiu ca au mai fost si altii mai demult.
 9. Marius

  Propunere

  Ce om, abea m-am trezit si deja ma pune la munca Ok, hai ca o sa le implementez dupa ce testez. P.S. Forumul ruleaza la 3.4.1 si nu 3.4.3 pentru ca nu imi plac modificarile aduse la editor in 3.4.2 si 3.4.3 Probabil o sa trecem pe 3.4.>1 la un moment dat, dar deocamdata mai trag de el cat se poate.
 10. Marius

  Cum poti devenii admin/moderator?

  P.S. Daca vreti sa stiti cum a ajuns Shteff admin, luati legatura cu el direct la numarul de telefon: 07898989989
 11. Marius

  Îmbunătățiri/aprecieri forum

  Al tau mi se pare prea sters si monoton. Mai joaca-te un pic prin Photoshop, vezi ce iese. Gri e ok, dar fa un gri metalizat ca si Apple Si scrisul cu CAPS este parca am zbiera la utilizatori. Parerea mea.
 12. Marius

  Îmbunătățiri/aprecieri forum

  Daca nu iti place, astept sugestii, preferabil sub forma unui jpg facut de tine de marimea 221x150.
 13. Marius

  Îmbunătățiri/aprecieri forum

  Draga Mitza, am schimbat imaginea din Header, sper sa-ti placa. Am mai "customizat-o" un pic
 14. Marius

  Îmbunătățiri/aprecieri forum

  Bine Mitza, fie Imi cer scuze ca nu am vazur mai devreme initiativa ta, dar mai bine tarziu decat de loc Voi modifica acea poza de fundal cu cea propusa de tine.
 15. Marius

  Magazin cu produse iPhoneForum

  Avand in vedere durata acestui poll, eu zic ca rezultatele vorbesc de la sine. Vad eu cum facem mai departe si multumesc tuturor care au votat.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.