Jump to content

oxyg3n

Membru
 • Content Count

  3,636
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

oxyg3n last won the day on November 18 2014

oxyg3n had the most liked content!

Community Reputation

173 Excellent

About oxyg3n

 • Rank
  The air that you breathe
 • Birthday 02/18/1988
 • Age 34

Profile Information

 • iGadget
  iPhone 4S
 • Operator
  Orange
 • Gender
  Male
 • Location
  Galati
 • Age 34

Recent Profile Visitors

1,289 profile views
 1. oxyg3n

  Întrebare

  Nu am auzit de asa ceva pana acuma ... Banuiesc ca daca erau probleme, vuia internetul pana acuma ...
 2. oxyg3n

  Întrebare

  Din ce stiu, 5S-ul nu mai are problema de cojire, ca 5-ul.
 3. oxyg3n

  Tapatalk

  Confirm. Si la mine merg notificarile. Cel putin, pana aseara mergeau ...
 4. oxyg3n

  Felicitari iPhoneForum.ro

  Multumim pentru cuvintele calde Pentru HTC / Android iti recomand XDA-ul. E cam cel mai mare si mai bine pus la punct forum dedicat Androidelor.
 5. oxyg3n

  Sanctiuni

  Userul : dezmembreziphone a luat ban pentru ca: Spamming Pedeapsa: Verbal warning only.
 6. oxyg3n

  Sanctiuni

  Userul : macsimleonard21 a luat ban pentru ca: Other Pedeapsa: Content moderated permanently
 7. oxyg3n

  Sanctiuni

  Userul : Macsim Leonard a luat ban pentru ca: Spamming Pedeapsa: Content moderated for 30 days
 8. oxyg3n

  In sfarsit,felicitari .

  Oameni buni, voi ( si ma refer in special la treige si Retzius ) chiar nu intelegeti ca aici nu este democratie? Pana si in democratie, ca sa protestezi ai nevoie de autorizatie. Cum Dzeu se face ca din toti userii de pe forum, doar 2-3 aveti, in permanenta, ceva de obiectat? Nu a primit nimeni moderator pentru ca a donat. L-au primit prin prestatia de pe forum. Singurul ce se ofera prin donatie este statutul de VIP, ca un semn de recunostiinta. Atat.
 9. oxyg3n

  In sfarsit,felicitari .

  In anumite cazuri, este de preferat sa cenzurezi de la inceput, decat mai tarziu. Se evita asa niste aberatii. Da, stiu, voi va considerati victime, noi niste tartori fara scrupule. Asta e, it comes with the territory.
 10. oxyg3n

  Sanctiuni

  Userul : Fliposs a luat ban pentru ca: Spamming Pedeapsa: Content moderated permanently Ability to create content removed permanently. Suspended permanently Also move to Banned
 11. oxyg3n

  Sanctiuni

  Userul : cardellini6linda2 a luat ban pentru ca: Spamming Pedeapsa: Content moderated permanently Ability to create content removed permanently. Suspended permanently Also move to Banned
 12. oxyg3n

  Icloud

  E buna initiativa, dar iti garantez ca mai bine de 50% din useri habar n-au ce e scris in Regulament. Un simplu Search ar rezolva 75% din problemele expuse zilnic, dar e mai simplu sa faca un nou topic gen "nu mergeeee fratieeee".
 13. oxyg3n

  Sanctiuni

  Userul : dwddx a luat ban pentru ca: Inappropriate Language Pedeapsa: Content moderated for 7 days Ability to create content removed for 7 days.
 14. oxyg3n

  Ce rost are?

  Era o ironie, avand in vedere atacurile din primul post. Daca tot spui ca nu te deranjeaza, de ce vii sa bati cu pumnu-n masa? Ma indoiesc ca un user proaspat venit, sa aiba aceasta conceptie, avand in vedere ca exista 161,046 postari, 11,349 membrii si cativa online. Daca tu dupa asta te orientezi cand vine vorba de activitatea de pe forum, problema ta. Cat despre discutia cu tiberiu, o continui pe PM daca doresti. Aici discutam despre primul post si nemultumirea ta. Restul de Off-Topic, Flame, Spam, etc. dispare.
 15. oxyg3n

  Ce rost are?

  Incetati cu flame-urile. Revenind la subiectul arzator : sunt 3 admini mari si lati : Marius, Steff si Tyler. Tu ai vaga impresie ca s-a facut gaura in cer ca nu exista acea optiune? Ai murit de foame, te-a arestat politia pe strada ca nu ai acel camp completat corespunzator? Pe bune acuma. Tu ai propus acest lucru, a fost luat in considerare si cand se va implementa, atunci va aparea si acea optiune. -le- Avertizarea cu 'cel flame este valabila pentru toata lumea!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.