Jump to content

Fane

Membru
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Fane last won the day on May 20 2018

Fane had the most liked content!

Community Reputation

45 Good

2 Followers

About Fane

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/27/1999
 • Age 22

Profile Information

 • iGadget
  iPhone 8 Plus
 • Versiune iOS
  11.2.6
 • Mac
  MacBook Pro
 • Operator
  Vodafone
 • Gender
  Male
 • Location
  Unde ma duc rotile
 • Interests
  Money in the bank
 • Age 22

Recent Profile Visitors

6,510 profile views
 1. Fane

  Logare tapatalk

  Cum adica "out" maestre?
 2. Fane

  Logare tapatalk

  Nu vreau asta ... ti se pare tie ca asta e dorinta mea? O durere am pentru forumul asta Stefane! Eu am vrut sa va dau doar o mana de ajutor ... atat! Daca nu va place ajutorul, pace buna, n-am ce va zice. Dar iti spun un lucru ... in viata nu reusesti de unul singur. In spatele unui succes se afla o echipa, nu doar o singura persoana. Eu renunt de tot ... facei ce vreti. Dar comunitatea voastra e dusa de mult. Adminelul nu a mai intrat de aproape o luna pe forum, cand el ar trebui sa isi faca putin timp macar odata la 2-3 zile pentru a se ocupa de mentenanta platformei. Puteti sa ii ziceti de pe acum de acum ca poate inchide forum, ca si asa e degeaba. Se roaga atatia membrii de voi sa rezolvati o problema de altfel minora, iar voi sunteti incapabili!! De ce? Pentru ca nu puteti da de Marius! Tin sa imi cer scuze tuturor moderatorilor pentru "chestia" asta, dar nu mai pot suferi nesimtirea asta. Cat tupeu ai avut in tine @Shteff sa scrii reply-ul aia de mai sus. Pai, cu o astfel de atitudine vreti sa tineti un forum (adminii)? Mult succes! Luati exemplu de la alte comunitati si vedeti de ce au succes. Pentru ca stiu sa se comporte cum trebuie cu membrii lor!!! Am incheiat subiectul ... baneaza-ma acum, ca atat poti, atat faci. Stiu deja ce urmeaza ... dar eu aici nu ma mai intorc iphoneforum!
 3. Fane

  Logare tapatalk

  "Topicul tau a fost ascuns de un moderator ... pentru asociere ajungem tot la @Marius." Nice ... we are still waiting Marius. *no offence*
 4. Fane

  Logare tapatalk

  Am inteles ...
 5. Fane

  Logare tapatalk

  Scuze ... la Propuneri/ Sugestii a fost postat.
 6. Fane

  Logare tapatalk

  Eu v-am sugerat intr-un topic sa folosim discord, creasem chiar si un server ... dar se pare ca cineva mi-a sters topic-ul. Sa inteleg ca vreti sa va moara comunitatea ... de tot. Foarte bine atunci!
 7. Fane

  Logare tapatalk

  Adevarat ... Oricum, forumurile sunt cam moarte in ziua de azi. Ar fi mai util un mijloc mai dinamic de conversatie, ceva cu raspunsuri in timp real ... caci forumul e dus pe apa sambetei.
 8. Fane

  Logare tapatalk

  Din cate vad, Marius nu a mai intrat pe forum de pe data de 26 Aprilie ... nu prea mai sunt mari sanse sa se mai investeasca timp in platforma asta. Moare incet ... Dar nu avem ce face ... pana la urma Marius este proprietarul ... el are "puterea".
 9. Fane

  Logare tapatalk

  Cand poate domnul Marius draga Andrei. Cand are timp. Chiar domnul admin Stefan a spus-o. Tot ce ne ramane de facut e sa asteptam si sa speram ca problema se va rezolva ... curand ....
 10. Fane

  Logare tapatalk

  Doamne ajuta sa se rezolve!
 11. Fane

  Logare tapatalk

  Same here ...
 12. Fane

  Logare tapatalk

  La fel si la mine. We need some admins here!
 13. Salutare forum! Pentru cei ce nu ma stiu, sunt Stefan, membru mai vechi al acestui forum ( chiar daca contul nu o demonstreaza) si imi place sa fac video-review-uri pe youtube. Nu sunt expert, dar o fac din pasiune. Am facut in trecut ceva videoclip despre cateva produse apple si as dori sa va intreb daca mai doriti astfel de review-uri video sau nu. Video-urile cu pricina pot fi gasite aici, la sectiunea cafenea. Nu imi voi pune link-ul canalului aici pentru a nu se considera reclama. Link-ul va fi atatsat ,daca se doreste, intr-un edit viitor, desigur, cu acordul unui administrator/ moderator. De ce scriu post-ul asta? As vrea sa va cer parerea. Vreti sa fac astfel de review-uri si sa le postez aici? Suntem in 2018, cred ca lumea aprciaza mai mult continutul video fata de cel text. Dar, daca se doreste, pot face si un rezumat text pentru fiecare video daca le voi putea atasa aici. Am facut mai sus un poll unde, v-as ruga sa votati cu "DA" daca doriti astfel de topic-uri insotite de review-uri video facute de mine sau cu "NU" in caz contrat. Va multumesc mult de timpul acordat si va urez o seara/ zi frumoasa in continuare! Toata stima!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.