Jump to content

mariuscbn

V.I.P.
 • Content Count

  1,952
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

mariuscbn last won the day on February 8 2016

mariuscbn had the most liked content!

Community Reputation

148 Excellent

About mariuscbn

 • Rank
  Expert

Profile Information

 • iGadget
  5,6,8,23
 • Mac
  Mac Mini
 • Apple TV
  Apple TV 2G
 • Operator
  Orange
 • Gender
  Male
 • Location
  Bukale tata!

Recent Profile Visitors

1,589 profile views
 1. mariuscbn

  What's new

  Sa NU mai deschid alt topic zic aici cu scuzele de riguare!!! Propun ca topicurile iPhone si iPad de pe prima pagisa sa fie facut sub forma de submeniu....deja tragi prea mult de scroll pana in josul paginii si mai vin multe modele noi. Plus ca deja sunt prea multe modele de iPhone si iPad....ara raman doar pe pagina principala iPhone (si in submeniu toate modelele) si iPad (si in submeniu toate modelele). Zic si eu....poate ar mai bine!!!
 2. mariuscbn

  What's new

  Subscriu in totalitate...si eu am cateva postari aprobate acolo!
 3. mariuscbn

  What's new

  Pe acel topic NU se poate posta decat de catre Administrator (Marius care este plecat "afara")....si Moderatori. Dar stati relax ca suntem noi aici sai va dam tot ce-i nou in materie de Apple pe tot forumul si va ajutam cu orice problema!!!
 4. mariuscbn

  What's new

  Pei avem butonul "View New Content" .... ce facem cu el??? Doar mergi cu soarecu' in dreptul postarii dai clik si....vezi ce-i nou!!!
 5. mariuscbn

  Update profile

  iOS 8.1.2
 6. mariuscbn

  Sectiunea Anunturi

  Solutii sunt numai sa cereti....se pot redirectiona acei 2% din impozit (ca pe alt forum) se pot face donatii smd....doar sa existe un interes din partea conducerii acestui forum, sa ceara acest lucru. Uite de exemplu eu nu stiam ca sunt probleme de ordin financiar aici. "Copilul care nu plange, nu-i da masa tata"....o vorba din popor. Si mai e o replica dintr-un film a maestrului Ghe. Dinica care imi place tare mie ...."Mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste de pomana" Deci...redeschidem cazul....sau scoateti sectiunea "Anunturi permanete" si stim o treaba cu totii! PS: Eu credeam ca la "Anunturi permanente" e pe lovele....acolo as fi fost multumit si nu era nici un deranj. LE: Si daca tot a fost atat de discutata si rasdiscutata...inseamna ca sunt probleme mari si deranjante....nu v-ati intrebat de atatea ori??? Vrem solutii nu vorbe!!!
 7. mariuscbn

  Sectiunea Anunturi

  Tocmai asta e problema, nu vreau sa-i ignor ca poate odata vreau ceva de la acei "baieti".... Intrebarea mea e de ce nu pot publica ei (sau nu sunt mutate) anuntulile lor la "Anunturi permanente" aceste anunturi premium??? NU e corect fata de ceilati useri care vand cate un device din cauza acestora....in 1-2 zile anunturile lor ajung pe paginile secundare din acesta cauza "up" In fine....faceti cum doriti aici dar, retineti ca NU e corect si nu e fair play pentru restul. Stiam ca respectul e primordial aici dar, vad ca pregneaza lipsa lui. Multumesc frumos pentru raspus! Se poate inchide.
 8. mariuscbn

  Sectiunea Anunturi

  Desi sectiunea de anunturi are mai multe subcategorii "Anunturi" si "Anunturi permanente" pe mine unul personal ma derajeaza ca la "Anunturi" vad prea multe anunturi care se incadreaza perfect la sectiunea "Anunturi permanente" .... "baietii" astia isi dau singuri "up" si eu trebuie sa trag de scroll 75% din pagina din cauza lor. Se poate face ceva in acesta privinta, avand in vedere ca este deranjant sa vezi zilinic aceste anunturi, se mai intra de pe device si e foarte neplacut sa tragi de scroll, iar ce-i ce isi vand cate un device sunt neindreptatiti din acesta cauza??? Multumesc anticipat!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.