Jump to content

Retzius

Membru
 • Content Count

  1,255
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Retzius last won the day on June 22 2020

Retzius had the most liked content!

Community Reputation

45 Good

About Retzius

 • Rank
  Utilizator avansat

Profile Information

 • iGadget
  iPhone 7
 • Versiune iOS
  10.0.1
 • Mac
  MacBook Pro
 • Operator
  DigiMobil
 • Gender
  Male
 • Location
  US

Recent Profile Visitors

3,168 profile views
 1. Ai facut o treaba buna blocandu-l pe StefanCH. Nu facea altceva decat sa posteze aiurea in fiecare topic si sa provoace userii. Respect.
 2. Retzius

  subforum

  Nu inteleg de ce ai tu drept de moderator, dar ce pot sa mai zic. Da, sunt pe Iphone forum, dar exista topic dedicat MAC,IPAD ! Dar vai sunt pe un forum Iphone ?!?! Oare ce cauta alte topicuri aici? Unde e logica in ceea ce ai zis? Lasa pe viitor un moderator ADULT sa decida si nu mai cauta sa iti faci postari peste tot. E foarte deranjant !
 3. Retzius

  subforum

  Probabil ca daca ai detine unul, ai vedea rostul...TIPIC !
 4. Retzius

  subforum

  Un topic Apple Watch?
 5. Retzius

  Moderator nou

  Poate imi explica si mie cineva cum poti ajunge moderator, fiind inscris de 2-3 zile pe forum... Sau se practica nepotismele ? Bine,cred ca mi-am raspuns singur,dar poate clarifica cineva problema.
 6. Retzius

  eroare site

  Vezi sa nu ai ceva instalat fara sa stii.Eu am avut ceva AVG toolbar instalat fara voia mea si-mi aparea mesajul" trafic abuziv de la acest ip...sunati la...si aparea sigla Romtelecom,desi eu nu sunt abonat la ei"
 7. Retzius

  Tapatalk

  S-a rezolvat.Acum merg.
 8. Retzius

  Tapatalk

  Multumesc.Poate cineva sa faca o poza la setari?
 9. Retzius

  Tapatalk

  De la o vreme nu mai primesc notificari,desi toate sunt pe on.Voua va intra notificarile?
 10. Obisnuiti-va cu nedreptatile.E plin aici.Nu veti vedea niciodata,dar niciodata un moderator care sa fie sanctionat chiar daca a gresit.Tineti minte asta! Orice opinie al unui simplu user e ingradita!
 11. Retzius

  In sfarsit,felicitari .

  Stimabile Mau, ar trebui transparenta in alegerea unui moderator-COMPETENTA! Nu are importanta. Oricum nu se va schimba nimic. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
 12. Retzius

  In sfarsit,felicitari .

  Lucia H- te-ai simtit. E clar. Merit? Care merit? De a scrie in fiecare topic? Las-o balta! Nu ai niciun merit. Merite au altii. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
 13. Retzius

  In sfarsit,felicitari .

  Vad ca te-ai simtit desi nu era vorba despre tine..Nu poate fi oricine moderator doar pentru ca doneaza.De cele mai multe ori abuzati de acest drept...iti pot arata multe cazuri pe forum unde daca nu impartasesti aceeasi idee cu moderatorul ori iti inchide topicul brusc ori te acuza de flame.Hai sa nu o mai lungim atat.Vad ca te simti amenintat. Cine se considera victima? De ce ataci? Esti in cautare de flame? Don't hate the player,hate the game! Un sistem de rotatie al moderatorilor ar fi de bun augur.
 14. Retzius

  In sfarsit,felicitari .

  Nu vreau sa dau nume,dar un criteriu important ar fi COMPETENTA,iar un altul MATURITATE in luarea unor decizii,flexibilitate nu obtuzitate.Multi dau sanctiuni din orgoliu gen" hai ca-ti arat eu cine e seful daca nu esti de acord cu mine".Daca vrei nume ti le pot da pe privat,dar ma indoiesc ca vei lua atitudine.
 15. Retzius

  In sfarsit,felicitari .

  Cel mai corect ar fi ca moderatorii acestui forum sa fie alesi dupa anumite criterii,deoarece sunt unii care abuzeaza de acest drept.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.