• Announcements

  • Shteff

   Modificari modalitate Log In   07/11/2017

   In urma unor modificari substantiale efectuate la platforma pe care ruleaza iPhoneforum.ro, s-au produs cateva modificari la modalitatea de logare. Daca pana acum se folosea numele de user, de acum, logarea se va face cu numele afisat pe forum sau adresa de email cu care te-ai inregistrat pe forum. Restul ramane la fel, parola este aceeasi. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient dar speram ca beneficiile aduse de noua platforma vor contrabalansa acest mic inconvenient. Iti multumim ca faci parte din comunitatea iPhoneforum in continuare si te asteptam pe forum sa ne zici cum iti place noua interfata.   Multumiri din partea echipei iPhoneforum.ro Marius, Admin iPhoneforum.ro

Shteff

Admin
 • Content count

  3,940
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

Shteff last won the day on July 13

Shteff had the most liked content!

Community Reputation

300 Excellent

About Shteff

 • Rank
  Young Padawan
 • Birthday 03/06/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.iphoneforum.ro
 • ICQ
  0

Profile Information

 • iGadget
  iPhone 3GS
  iPhone 5s
  iPhone 5c
  iPhone 6s
  iPad 4
  iPad Air
  iPod Classic
  iPod Nano
  Apple Watch Series 2
 • Versiune iOS
  10.1
 • Mac
  MacBook
  MacBook Air
 • Apple TV
  Apple TV 3G
  Apple TV 4G
 • Operator
  Orange
 • Jailbreak
  Nu
 • Gender
  Male
 • Location
  sat Bucuresti Comuna Romania

Recent Profile Visitors

1,493 profile views
 1. Ma scuzi ca intreb direct asa, singura activitate pe forum este vanatoarea de probleme si spammeri? Ai un singur post, cel de mai sus, si o multime de reports de useri spam.
 2. Multumim pentru observatie. Chmod-ul este 755, si il poti accesa doar pe baza de user si parola. Ca il vezi, trebuie sa il putem vedea, pentru ca forumul este "hostuit" pe un server care nu-i la niciunul din noi acasa. Problema de afisare o stim mai demult, insa n-am gasit nimic dubios in template sau global.css. Dar, am sa mai caut. LE: done.
 3. Si ai aplicatii si acolo si la app news? Sent from my iPhone using Tapatalk
 4. Daca facem subforum in aria de app news pare ok?
 5. Ai vazut ca daca esti atent gasesti si raspunsurile? [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk
 6. Eu sunt pro, cu o conditie: sa nu se transforme in zona de publicitate. In rest, foarte buna ideea. Sent from my iPhone using Tapatalk
 7. Si pentru Apple TV de ce nu? Sunt destui care au Apple TV. Eu pot crea subcategorii la Alte produse Apple, dar daca vor fi 3 posturi in fiecare o sa fie greu de mutat ulterior intr-una singura. Propunerea mea este asa: Fa topic la Alte produse Apple, si daca ia amploare il facem categorie separata. La fel si pentru celelalte alte produse, adica Apple TV, AirPort etc.
 8. De pe un calculator, selectezi ce posturi vrei sa desparti de topic, si unde iti apare "With x checed posts" ii dai Split. Am facut eu split, insa rugamintea catre moderatori este sa mai luati odata la pieptanat si sa mutati posturile ramase despre iOS 10 unde le este locul. Multumim.
 9. Putem transforma sa zicem una din sectiuni si sa-i spunem "Produse Vintage si Obsolete", in care s-ar incadra astea. Dar chiar si asa, cati suntem cu produse de genul asta? Si ce sa discutam acolo?
 10. Problemele astea se pot discuta la "Alte produse Apple", sau da, putem face o categorie noua. Sa votam deci, care din variante o abordam.
 11. Membrul VIP are acces la Lounge, si parca poti edita ceva pe la profil (ma uit cand pot si-ti zic exact). Datorita postarilor utile bla bla bla, esti si tu VIP. A contribuit si ideea adusa, chiar daca nu s-a materializat. Enjoy. Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Si noi multumim pentru idee, chiar daca nu s-a materializat. Poate la urmatoarea... Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Da, si care sunt VIP? Ii faci Beta testeri si nu mai sunt VIP. Intelegi cum functioneaza? Eu trebuie sa aleg un grup. Grupurile din care eu am de ales, sunt Membru, VIP, Moderator, Admin etc. Si odata cu grupul ales, vin si privilegiile in cazul moderatorilor sau adminilor. La fel si la VIP, are acces la Lounge. Daca aleg Beta Tester, nu-i o problema pentru cei care sunt Membru sau Membru Avansat, dar ce fac cu restul?
 14. Putem pune rank de beta tester, dar de angajat, forumul nu angajeaza. Este o chestie oarecum benevola. Sa se faca e cam complicat, vino cu o idee concreta, cu planul pana la capat. Nu putem adauga in plus un camp, si-asa profilul este foarte incarcat. Ce pot face la profil, este ca in loc de Jailbreak sa scriu "Beta Tester". Dar si aia sunt de doua feluri, public beta tester, si developer care are acces la beta... Ce faci cu cei care sunt moderatori/VIP/Admini etc si sunt si beta testeri? Aia cum ii diferentiezi? Asta daca pui statutul in loc de VIP/Mod etc.
 15. Userul : DragosMugurel a luat ban pentru ca: Spamming Pedeapsa: Verbal warning only.