Jump to content

Shteff

Admin
 • Content count

  3,971
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

Shteff last won the day on December 31 2017

Shteff had the most liked content!

Community Reputation

304 Excellent

About Shteff

 • Rank
  Young Padawan
 • Birthday 03/06/1981
 • Age 36

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.iphoneforum.ro
 • Age 36

Profile Information

 • iGadget
  iPhone 8 Plus
 • Versiune iOS
  11.0.2
 • Mac
  MacBook Air
 • Apple TV
  Apple TV 4G
 • Operator
  Orange
 • Gender
  Male
 • Location
  sat Bucuresti Comuna Romania
 • Age 36

Recent Profile Visitors

1,835 profile views
 1. Userii sub un anumit rang nu au dreptul de a pune imaginea aia. Ajungem si acolo, dupa umila mea parere nu este un capat de tara. Mai grav este ca Tapatalk este iar intr-un picior, si caut sa-l rezolv. Ieri am facut update la 4.2.2., probabil de acolo incurcaturile. Domnu Stefan, aici nu suntem pe alte forumuri, aici esti pe iPhoneForum, care se administreaza si se seteaza asa cum credem ca e bine. Si, asa cum am fost acuzati (si eu si Marius), pe baza de nepotisme, pile si mai ales spagi grase. Suntem amandoi bogati de nu stim ce sa facem cu banii, si asta numai din forumul asta...
 2. @mau, la tine si la mine si la Mod/Admin apare asa, pentru ca moderatorii si adminii au poza aia frumoasa la Moderator/admin. Daca scot poza aia, ramai numai cu Moerator scris albastru, si Adminii cu rosu, si aia e. Nu ma deranjeaza in nici un fel, facem cum credeti ca e mai bine, si mai aerisit. Iar aia cu Incepator, Membru, Utilizator Avansat, Doctor etc, sunt Ranks. Adica dupa un numar de postari, ajungi sa treci de la un rank la altul. Daca nu-i bine asa, il scoatem si pe ala de nu se vede. Din pacate, Membru este si un Rank, si un Group Name, deci va aparea de doua ori Membru, odata la Group Name, cel scris sub avatar, odata la Rank, cel de deasupra avatarului. In locul Ranks, putem folosi un numar de punctulete, care evident, creste cu numarul de postari.
 3. Tapatalk up and running
 4. Stim problema, Tapatalk trebuie sa lanseze aplicatia care sa si functioneze. In alta ordine de idei, si eu si Marius am aprecia daca nu ai mai incerca sa te loghezi in Admin Pannel. Nici cu userul tau, nici cu al meu, nici cu al lui Marius. Multumim anticipat.
 5. Vulnerabilitate forum

  Ma scuzi ca intreb direct asa, singura activitate pe forum este vanatoarea de probleme si spammeri? Ai un singur post, cel de mai sus, si o multime de reports de useri spam.
 6. Vulnerabilitate forum

  Multumim pentru observatie. Chmod-ul este 755, si il poti accesa doar pe baza de user si parola. Ca il vezi, trebuie sa il putem vedea, pentru ca forumul este "hostuit" pe un server care nu-i la niciunul din noi acasa. Problema de afisare o stim mai demult, insa n-am gasit nimic dubios in template sau global.css. Dar, am sa mai caut. LE: done.
 7. Dev Zone

  Si ai aplicatii si acolo si la app news? Sent from my iPhone using Tapatalk
 8. Dev Zone

  Daca facem subforum in aria de app news pare ok?
 9. Dev Zone

  Ai vazut ca daca esti atent gasesti si raspunsurile? [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. Dev Zone

  Eu sunt pro, cu o conditie: sa nu se transforme in zona de publicitate. In rest, foarte buna ideea. Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. subforum

  Si pentru Apple TV de ce nu? Sunt destui care au Apple TV. Eu pot crea subcategorii la Alte produse Apple, dar daca vor fi 3 posturi in fiecare o sa fie greu de mutat ulterior intr-una singura. Propunerea mea este asa: Fa topic la Alte produse Apple, si daca ia amploare il facem categorie separata. La fel si pentru celelalte alte produse, adica Apple TV, AirPort etc.
 12. Split topic

  De pe un calculator, selectezi ce posturi vrei sa desparti de topic, si unde iti apare "With x checed posts" ii dai Split. Am facut eu split, insa rugamintea catre moderatori este sa mai luati odata la pieptanat si sa mutati posturile ramase despre iOS 10 unde le este locul. Multumim.
 13. Subforum nou

  Putem transforma sa zicem una din sectiuni si sa-i spunem "Produse Vintage si Obsolete", in care s-ar incadra astea. Dar chiar si asa, cati suntem cu produse de genul asta? Si ce sa discutam acolo?
 14. Subforum nou

  Problemele astea se pot discuta la "Alte produse Apple", sau da, putem face o categorie noua. Sa votam deci, care din variante o abordam.
 15. (SUGESTIE) Rank de beta tester.

  Membrul VIP are acces la Lounge, si parca poti edita ceva pe la profil (ma uit cand pot si-ti zic exact). Datorita postarilor utile bla bla bla, esti si tu VIP. A contribuit si ideea adusa, chiar daca nu s-a materializat. Enjoy. Sent from my iPhone using Tapatalk
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.