IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
Jailbreak oficial Apple
Marius
post Aug 21 2009, 11:53 AM
Post #1

iMaster

Group: Admin
From: Timisoara
Member No.: 3

Majoritatea dintre noi suntem constienti, daca nu altceva, de metodele de unlock neoficiale pentru iPhone.
Un editor de la Theappleblog.com a fost insa surprins sa afle ca operatorul Sonera, din Finlanda i-a oferit un Jailbreak oficial, din partea casei.

Attached File  official_iphone_3g_unlock.png ( 94.15K ) Number of downloads: 111

Inainte sa va bucurati, cititi pana la capat.
Operatorul Sonera, ofera utilizatorilor posibilitatea celor care fac upgrade la 3GS, de a termina contractul pe 3G prematur, platind ceva in plus, evident.
Apoi, ofera posibilitatea de unlock oficial.
Acest unlock, poate aparent sa-l faca numai seful de magazin, care are ceva softulet magic, care trimite IMEI-ul la Apple, si il deblocheaza.
Cand a ajuns acasa, a bagat telefoul in iTunes, si a primit mesajul de mai sus, si inca ceva setari de operator.
Am sunat si eu la Orange (sa nu mai folositi voi bateria wink.gif ), si in afara proiectului de lege prin care toate telefoanele vor putea fii deblocate odata cu expirarea contractului, iPhone nu beneficiaza de tratament special sad.gif
Din nou, trebuie sa ne uitam in buletine si sa citim cu atentie primul rand.

--------------------
Follow me on Twitter: twitter.com/MariusMicsa
Go to the top of the page

+Quote Post
fontix
post Aug 24 2009, 10:25 AM
Post #2

Newbie
*

Group: Membru
From: Szolnok - Hun
Member No.: 43

QUOTE (Marius @ Aug 21 2009, 11:53 AM) *
Majoritatea dintre noi suntem constienti, daca nu altceva, de metodele de unlock neoficiale pentru iPhone.
Un editor de la Theappleblog.com a fost insa surprins sa afle ca operatorul Sonera, din Finlanda i-a oferit un Jailbreak oficial, din partea casei.

Attached File  official_iphone_3g_unlock.png ( 94.15K ) Number of downloads: 111

Inainte sa va bucurati, cititi pana la capat.
Operatorul Sonera, ofera utilizatorilor posibilitatea celor care fac upgrade la 3GS, de a termina contractul pe 3G prematur, platind ceva in plus, evident.
Apoi, ofera posibilitatea de unlock oficial.
Acest unlock, poate aparent sa-l faca numai seful de magazin, care are ceva softulet magic, care trimite IMEI-ul la Apple, si il deblocheaza.
Cand a ajuns acasa, a bagat telefoul in iTunes, si a primit mesajul de mai sus, si inca ceva setari de operator.
Am sunat si eu la Orange (sa nu mai folositi voi bateria wink.gif ), si in afara proiectului de lege prin care toate telefoanele vor putea fii deblocate odata cu expirarea contractului, iPhone nu beneficiaza de tratament special sad.gif
Din nou, trebuie sa ne uitam in buletine si sa citim cu atentie primul rand.

In tabelul de mai jos, sint tarile si retelele care au posibilitatea de deblocare oficial, contra cost.

http://support.apple.com/kb/HT1937

+Quote Post
Marius
post Aug 26 2009, 06:49 PM
Post #3

iMaster

Group: Admin
From: Timisoara
Member No.: 3

Am facut un printscreen cu toate tarile si posibilitatile de Jailbreak oficial.
Dati click si se face mare.

Attached File  Deblocate_iPhone.jpg ( 325.28K ) Number of downloads: 9

--------------------
Follow me on Twitter: twitter.com/MariusMicsa

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 4th September 2010 - 01:01 AM
  USERS OnLine