Group: Super Moderator
From: Craiova
Member No.: 155
nu se putea mai bine de atat!
mult asteptatul update pentru android lock a venit! ar fi trebuit ca noile feature-uri ce au aparut in acest update sa fi fost incluse in prima varianta da' deh, e bine s-asa, decat niciodata....
QUOTE (dat.draque @ Feb 15 2010, 08:57 PM)
Azi am observat ca nu merge, l-am reinstalat si tot la fel nu imi apare :-? Oara sa fie de la ei ?
vezi ca nu l-ai instalat pe cel care trebuie!
dupa cum zisasi ("l-am reinstalat"), era normal sa nu-ti mearga! il dezinstalezi si dupa instalezi alta versiune (2.0-1 parca este sau ceva de genu asta;)
pay more attention!
--------------------
„Calea regală spre inima unui om este să-i vorbeşti despre lucrurile pe care le preţuieşte cel mai mult.'' Dale Carnegie
QUOTE (dat.draque @ Feb 15 2010, 09:29 PM)
bogdan a mers pana azi ... cand m-am trezit nu a mai mers
aaa, asa sta treaba?!
uhm, extrem de ciudat! ceva ciudat mi se intampla si mie azi, cydia nu-mi mai incarca packages sau daca o facea o facea extrem de greu si dupa vreo 2-3 rebooturi!(asa se prezinta si acum)
crezi ca astazi nu sunt planetele aliniate cum trebuie! :-?
--------------------
„Calea regală spre inima unui om este să-i vorbeşti despre lucrurile pe care le preţuieşte cel mai mult.'' Dale Carnegie
Group: Membru
Member No.: 467
si eu ma miram acum 2 zile ca nu mi`a mai mers androidlock`u ... eram la bucuresti plecat si nu aveam timp sa intru sa aflu mai multe now i`m home and back in bussiness