Dupa cum probabil ati observat, App Store Romania este nefunctional. NU este e la voi , nu merge la nimeni. Deocamdata nu stiu de ce, si aparent nimeni nu stie de ce nu este functional. Pe Desktop da eroare la orice aplicatie:
Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 55
QUOTE (Marius @ Nov 12 2009, 02:05 PM)
Dupa cum probabil ati observat, App Store Romania este nefunctional. NU este e la voi , nu merge la nimeni. Deocamdata nu stiu de ce, si aparent nimeni nu stie de ce nu este functional. Pe Desktop da eroare la orice aplicatie:
Aparent incepe sa miste ceva prin App Store Romania. Inca nu este 100% sanatos, dar incepe sa miste ceva. Astazi am reusit deja sa fac 2 update-uri, dar inca nu am reusit sa descarc programe din App Store.
From: Romania
Member No.: 333
Chiar acum am verificat App Store din iTunes si nu pot descarca sau actualiza nici o aplicatie. Eroare 5002 de fiecare data. Noroc ca am un cont in App Store US si pot descarca doar aplicatii Free.
Member No.: 341
mie nu mi-a mers apple store-ul de vreo 4 zile, dar ieri am reusit sa iau toate updateurile (11 updateuri) care erau disponibile. Au disparut cam 70% din aplicatiile cunoscute, in top aparand aplicatii chiar si de acu cateva luni, disparand grossingurile (applicatiile de peste 70 Euro, GPS-uri, etc.) si tot ce era nou (fifa 2010, red alert, etc...)... sper sa se rezolve cat mai curand...
Acum 2 minute tot nu mergea. Apar ceva mai multe aplicatii in iTunes dar la incercarile mele de a face update am primit tot eroare 5002. Problema incepe sa devina stresanta si sunt convins ca daca era vorba de alt App Store ( sa zicem US), problema ar fi fost rezolvata cu mult timp in urma dar fiind vorba de Romania, Apple nu pare sa se deranjeze prea tare, poate chiar deloc.
From: Bucuresti
Member No.: 110
Aceiasi problema si la mine insotit de aceiasi mesaj de eroare pe telefon, am un 3GS 16G complet CURAT de la Orange no jail sau unlock. Eu am observat problema acum 1 zi ...sa speram ca se rezolva. Ultimile miscari ale mele au fost un UPDATE la applicatiile : FaceBook si PaperToss
Member No.: 343
In legatura cu appstore am observat ca te lasa sa instalezi vechile aplicatii iar cate o data cand dai la search sa iti caute ceva cate o data gaseste cate o data nu "No MAch"
Problemele continua.Verificat acum cateva minute. Sunt curios daca exista undeva un raspuns oficial de la un reprezentant Apple in legatura cu ce se intampla cu App Store Romania. Dupa atata vreme de cand sunt probleme normal ar fi sa apara macar o informatie oficiala.
Member No.: 343
nu stiu ce s a intamplat cu serverul dar e stresant deja au trecut 4 zile si pana sa gasesc formul asta aici am sunat si am incercat 1000 de variante sa il fac am crezut ca e probl de la mine:)