Jump to content

 • Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Windows Live Log In with Google      Sign In   
 • Create Account
 • iPhoneforum pe FaceBook
 • twitter
 • Canal youtube
 • iPhoneforum pe googleplus

Announcement: Regulament Special Bazar


Posted by Shteff


Shteff

  Young Padawan

 • Admin
 • 4,095 posts
  • Time Online: 68d 20h 11m 31s
 • iGadget:iPhone 3GS, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6s, iPad 4, iPad Air, iPod Classic, iPod Nano, Apple Watch Series 2
 • Versiune iOS:10.1
 • Mac:MacBook, MacBook Air
 • Apple TV:Apple TV 3G, Apple TV 4G
 • Operator:
 • Jailbreak:Nu
 • Gender:Male
 • Location:sat Bucuresti Comuna Romania

Donator

Reputation: 298
Excellent
1. Topicurile deschise vor avea un titlu cat mai concis ce va contine obligatoriu ca prim cuvant "[VAND]", "[CUMPAR]" sau "[SCHIMB]" in functie de situatie. Topicul trebuie sa contina in primul mesaj informatii despre produs (starea lui, defecte) si PRETUL DE PORNIRE, acesta fiind obligatoriu. In cazul in care topicul nu contine PRETUL DE PORNIRE in primul mesaj sau unul din cuvintele "[VAND]", "[CUMPAR]", "[SCHIMB]", acesta va fi sters si iniţiatorul topicului va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorul respectiv va fi banat 3 zile. Pretul de pornire poate fi adaugat ulterior de autor prin editarea primului mesaj din topic. Nu se admite prezenta pretului de pornire in alt mesaj decat primul din topic, in caz contrar topicul va fi sters si autorul avertizat.

2. Nu se permit topicuri la sectiunea bazar in care mesajele sunt scrise cu alt font decat cel standard, cu alta marime decat cea standad si cu alta culoare decat cea neagra. Daca initiatorul topicului incalca aceasta regula in primul mesaj, topicul va fi sters fara avertizare. Orice incalcare a acestui punct in mesaje ulterioare primului mesaj se soldeaza cu stergerea mesajului in cauza. Se permite scrierea de cuvinte cu text standard, marime standard si culoare neagra, ingrosat (bold) sau italic insa nu se permite scrierea intregului mesaj in acest mod.

3. Initiatorul topicului are dreptul sa foloseasca UP-uri O SINGURA DATA dupa fiecare 24 de ore de la ultima sa postare, cu exceptia cazului in care anunta o diminuare a pretului solicitat. Diminuarea pretului nu se considera UP. NU se tolereaza UP-uri date mai repede de 24 de ore de la ultima sa postare sau de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Se sanctioneaza orice abatere de la aceasta regula, chiar si numai cu 1 minut! Atentie la eventualele desincronizari dintre ceasul serverului si ceasul calculatorului dvs, inainte de a posta un UP. La incalcarea acestei reguli, topicul va fi şters si autorul sau va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile. Daca se constata UP-uri date de "concurenta" in ideea blocarii topicului "incomod", autorul lor va primi BAN pe 15 zile.

4. a ) Nu se admit posturi offtopic, de exemplu posturi de genul: "Da scump mai este", "Am eu mai ieftin" etc. Toate posturile de genul acesta vor fi sterse iar autorul lor va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile.
4. b ) Pretul unei oferte/cereri poate fi discutat doar de catre cei interesati sa vanda/cumpere (de catre cei care negociaza tranzactia respectiva). Orice alte comentarii si/sau aprecieri asupra pretului se incadreaza la art. 4 lit a).

5. Cei care VAND ceva intr-un post de CUMPARARE, vor fi avertizati prin sistemul de warn al forumului daca nu pun pretul de vinzare, ci scriu doar ceva de genul "am eu, cauta-ma", "cat oferi" etc. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile.

6. Desi acesta este un forum orientat spre electronice, el NU este un loc pentru bisnitari!

7. Topicurile la care nu s-a mai postat de 30 zile calendaristice sunt inchise automat.

8. Daca vanzatorul sau cumparatorul anunta finalizarea tranzactiei, topicul respectiv va fi inchis. In caz contrar, se va aplica regula nr. 9
Parteneri iPhoneforum: