• Announcements

    • Shteff

      Modificari modalitate Log In   07/11/2017

      In urma unor modificari substantiale efectuate la platforma pe care ruleaza iPhoneforum.ro, s-au produs cateva modificari la modalitatea de logare. Daca pana acum se folosea numele de user, de acum, logarea se va face cu numele afisat pe forum sau adresa de email cu care te-ai inregistrat pe forum. Restul ramane la fel, parola este aceeasi. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient dar speram ca beneficiile aduse de noua platforma vor contrabalansa acest mic inconvenient. Iti multumim ca faci parte din comunitatea iPhoneforum in continuare si te asteptam pe forum sa ne zici cum iti place noua interfata.   Multumiri din partea echipei iPhoneforum.ro Marius, Admin iPhoneforum.ro

Modificari modalitate Log In

Shteff

In urma unor modificari substantiale efectuate la platforma pe care ruleaza iPhoneforum.ro, s-au produs cateva modificari la modalitatea de logare.

Daca pana acum se folosea numele de user, de acum, logarea se va face cu numele afisat pe forum sau adresa de email cu care te-ai inregistrat pe forum.

Restul ramane la fel, parola este aceeasi. Ne cerem scuze pentru acest inconvenient dar speram ca beneficiile aduse de noua platforma vor contrabalansa acest mic inconvenient.

Iti multumim ca faci parte din comunitatea iPhoneforum in continuare si te asteptam pe forum sa ne zici cum iti place noua interfata.

 

Multumiri din partea echipei iPhoneforum.ro

Marius, Admin iPhoneforum.ro